de ‘Kopman’ Hans Uffen
Hans,de bedenker en drijvende kracht achter Fietsen voor Huizen. Zijn drive en wilskracht hebben deze ploeg samengebracht in één missie en gezamenlijke operatie. Ondanks dat het voor de rest van de ploeg onmogelijk is deze kopman uit de wind te houden met zijn 2 meter en 100 kilo schoon aan de haak, hoor je hem nooit klagen maar enkel bemoedigende woorden roepen. 

de ‘Meesterknecht‘ Mannie Brouwer
Mannie gaat nooit voor de eigen kans! Nee, de ander eerst. Naast dat ze de rechterhand is van onze kopman, zorgt ze met passie en enthousiasme voor iedereen. Ze zorgt voor een tempo dat volgbaar is zodat iedereen heel de finish bereikt. Daarnaast is Mannie nooit te beroerd om de wind te vangen voor een ploegmaat in nood ook als betekent dat, dat haar ‘roodschaal’ doorslaat naar standje ‘tomaat’. 

de ‘Mollemaler’ Gineke de Jager
Het ziet er niet uit, maar hard gaat het wel! Rustig aan, dat doe je op de bank. Gineke kent vaak één standje en nestelt zich graag aan kop om te zorgen dat het tempo hoog blijft. En zo maalt ze door terwijl de rest van de groep gedwee volgt in hetzelfde spoor. Maar als het puntje bij paaltje komt zorgt ze vol passie en enthousiasme voor haar ploegmaats. 

de ‘Stylist’ Sander de Wolff
Het is vrijwel onmogelijk Sander tijdens een groepsrit zonder bewondering gade te slaan. Renner en fiets vormen moeiteloos één geheel, ongeacht het tempo. Sander lijkt wel met een fiets geboren. Wat je ziet is een perfecte harmonie op twee wielen in matching outfit en zijn opvallende rode schoentjes. Desalniettemin doet hij zijn beurtjes op kop met overgave en een gulle lach en is het niet alleen maar ‘schone schijn’ harken en ploeteren kan die ook.   

de ‘Ploegleider’ Jaap Brouwer
Niet meer Fysiek in staat om 1600 km te fietsen, maar ondanks dat van cruciaal belang voor de operatie. Met zijn motiverende woorden, tactisch inzicht, kookkunsten, en rijbewijs is hij onmisbaar. Zijn inzet zorgt dat de ploeg in topvorm blijft en de tour tot een goed einde mag brengen.

De ‘Soigneur’ Matthijs Mulder
Matthijs is de man op de achtergrond maar onmisbaar in het proces. Hij zorgt, verzorgt, rijdt, kookt en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is voor de renners! Zonder zijn inspanningen zullen ze Roemenië nooit halen. Naast zijn gezonde dosis humor en een goedlachs karakter wordt zijn aanwezigheid door alle renners zeer gewaardeerd.