Heb jij leuke ideeën hoe je ons kunt helpen? Heb je een (groot) netwerk en wil je ons project onder de aandacht brengen binnen jouw netwerk? Of misschien wil je met jouw school een actie op touw zetten? Word ambassadeur van Fietsen voor Huizen en steun daarmee ons doel om 12 gezinnen te helpen aan een nieuw huis.

Wat kan ik doen voor jullie?
– Onze berichten op facebook en instagram delen
– een actie op touw zetten. Denk bijvoorbeeld aan:

Lege flessen verzamelen en inleveren
Een autowas actie op touw zetten met je klas
Boodschappen doen voor de buren
Vraag het bedrijf waar je werkt of ze willen doneren of ambassadeur willen worden

– Zelf een donatie doen
– Breng de actie ten gehore binnen je kerkgenootschap
– Het aankopen van de speciale Fietsen voor huizen bidon (beschikbaar per 15 maart)

Hebben jullie materiaal beschikbaar?
Uiteraard kunnen we je helpen aan materiaal. Wij hebben flyers beschikbaar (print en digitaal) en merchandise in de vorm van een aluminium bidon met logo. Ook kunnen we bij je langskomen voor een presentatie. Dat kan op school of binnen je vereniging / netwerkbijeenkomst. Neem voor meer informatie contact op met Hans via 06-40942353

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden als ambassadeur kan door een mailtje te sturen naar Hans via het contactformulier of door Hans te bellen op 06-40942353. Ook voor meer vragen of het overleggen van acties mag je altijd bellen of mailen.

En, ambassadeurs krijgen van ons rijkelijke aandacht op ons social media kanaal en de website! Zo kun je aan iedereen laten zien waar je mee bezig bent en dat je ons steunt.

Word Ambassadeur

Berichtnavigatie